szemfules

XXIX. évf. 4. szám – 2018. december
Tinimagazin V -VIII. osztályos gyermekek részére

Szemfules

Oldalszám: 56     Ára: 4,50 lej
Keresse a hírlapárusoknál!
Előfizethető!
Szereted a jó társaságot? Eltöltenél velünk egy vidám hetet? Szeretnél új barátokat szerezni?
Játssz velünk, és nyerj egy helyet vidám, kreatív Szemfüles táborunkba 2019-ben!
Ilyen még nem is volt!
Az emberek év végén mindig átgondolják mit sikerült elérniük az év folyamán, mit csináltak jól, és mit rontottak el. A Szemfülesnél is így vagyunk ezzel, és azt hiszem, hogy nincs okunk panaszra, hiszen itt vagytok nekünk Ti! Együtt lapozgatjuk a magazinokat minden hónapban, sokat játszunk, és táboroztunk is egy jót, kell-e ennél több? A Szemfüles immár a sokadik generációt „neveli", hiszen 28. éve, hogy az első számunk megjelent! Ez a sok év is azt bizonyítja, hogy jók vagyunk együtt! Mivel az emberek fogadkozni is szoktak az új évben, most mi is megígérjük, hogy jövőre is igyekszünk minél színesebb témákkal jelentkezni, izgalmas interjúkat hozni, és jókat játszani együtt. Természetesen AZ ÉV ESEMÉNYÉRE a nyári táborra is készülünk!
Ha szeretsz ügyeskedni, ha örülsz a kezed munkájának, ha kreatív vagy, akkor ott a helyed! Dolgozunk majd újrahasznosított tárgyakbói, a fűképeinkhez magunk szedjük a hozzávalókat kirándulásaink alatt, és számtalan formában kipróbáljuk milyen jó is közösen alkotni. Készítünk majd giga-társasjátékot, megtervezzük a saját menekülő szigeteinket, és sok-sok kézügyességi fogialkozáson veszünk részt!
Természetesen nem azzal fog telni az egész nap, hogy ülünk az asztalnál! Készülünk mindenféle játékkal, túrázunk, és szórakozunk is, közösen még valami finomságot is összehozunk majd, és természetesen sok új barátot is szerzünk!
HA MEGJÖTT A KEDVED, AKKOR NINCS MAS DOLGOD, MINT PÁLYÁZNI!

VKT - AZAZ VIDÁM, KREATÍV SZEMFULES TÁBOR 2019


A pályázaton az alább látható pályázati szelvénygyűjtő lappal vehetsz részt. A játékhoz való pályázati feladatlapok 2018. október és 2019. április közötti számainkban, a 4. oldalon jelennek majd meg, és ígérjük, mind szórakoztató lesz!
A te dolgod az, hogy kivágd és jól eltedd a pályázati szelvénygyűjtő lapot. Ezután minden hónapban vágd ki az adott hónap szelvényét, ragaszd fel a pályázati lapra, illetve végezd el a hozzá kapcsolt feladványt! Az egészet gyűjtsd össze, és küldd majd el címünkre a 2019. áprilisában megadott határidőig! Vigyázz, ne hagyj el egyetlen szelvényt vagy feladatlapot sem! Ha kérdésed van, megtalálsz minket a Szemfüles Tinimagazin Facebook címen!
Az áprilisi, utolsó feladvány után töltsd ki a pályázati lapot és küldd el számunkra! SOK SIKERT KÍVÁNUNK, ÉS REMÉLJÜK TALÁLKOZUNK JÖVŐRE A TÁBORBAN!

Egy csomó mindent nyerhetsz, ha játszol velünk! A Szemfüles táborunk éves pályázatán túl, amihez a pályázati gyűjtőszelvényünkef az októberi számban találod meg, két másik játékunk is fut. Az egyik a Zsákbamacska, amiben a Facebookon te is részt vehetsz, nem kell hozzá mást tenned, mint hónaponként megosztani a meghirdetett játékunkat. A nyertesünk személyre szabott értékes ajándékcsomagot nyer, aminek a tartalma csak akkor derül ki, amikor a nyertes kézhez kapja. Novemberi nyertesünk az alábbi ajándékokat nyerte:
novajandek
Figyeld a posztjainkat és légy te a következő nyertesünk!

ÉS MÉG NINCS VÉGE!

Nyerd meg a 100 nyerő Mikulás-ajándék egyikét!

Természetesen nem múlhat el karácsony és újév Szemfüles meglepetés nélkül. Ezért most először is egy óriás naptárral kedveskedünk nektek! Aztán pedig, egy leányka ötlete alapján, aki megkeresett minket és megkérdezte, hogy nem tudnánk-e a lapban a most oly divatos Quotes-okat kitenni poszternek? Már hogyne tudnánk! Sőt, így újév elejére rögtön négy, nagyon látványos pozitív üzenetet feltüntető plakátot is ajándékozunk nektek, amit remélünk kitesztek a falatokra. - Ha néha kissé elkenődtök, és ezekre ránézve kicsit jobb kedvre derültök, vagy erőt kaptok az újrakezdéshez, nekünk máris megérte! Pályázati tudnivalók: Ne felejtsétek el kivágni a pályázati szelvényünket, felragasztani a gyűjtőlapra, illetve megoldani a feladványt a 4. oldalról, és jól eltenni, hogy el ne vesszen!

Sok sikert kívánunk!

Ízelítő