Szemfüles        XXVII. évf. 9-10. szám – 2017. május - június
Tinimagazin V -VIII. osztályos gyermekek részére

Kispajtas

Oldalszám: 60     Ára: 5,00 lej
Keresse a hírlapárusoknál!
Megrendelhető!
Sok sikert a végzős diákoknak!

Újabb év telt el, amit együtt töltöttünk. Sok minden történt közben, barátok és események jöttek-mentek, és egy újabb tanév is véget ér lassan! Azok számára, akik épp nem végzősök jól is hangzik ez így, hiszen jön a vakáció, a lazulás, a későn kelés. Behozzuk a filmlemaradásainkat, megnézzük végre a kedvenc sorozatunk összes részét, akár újra…
Ám nem mindenkinek ilyen felhőtlen a közeljövő. Akik előtt vizsga áll, se kedvük, se türelmük sorozatokat nézni, a gondolataik folyton a megmérettetés előtt állnak! A Szemfüles nevében remélem, hogy az elmúlt év nem telt el eredménytelenül, és összeszedtétek a megfelelő tudást a vizsgákhoz! Kívánunk könnyű vizsgát illetve érettségit minden kedves olvasónknak, és hasznos továbbtanulást!
A vizsgaidőszak utánra napfényes nyarat minden próbára tett olvasónknak, illetve azoknak, akik idén megússzák a vizsgákat! Ne felejtsétek, találkozunk jövő ősszel, addig is keressetek Facebook oldalunkon minket, Szemfüles Tinimagazin név alatt!

Fagyal Hajnalka

Interaktív Szemfüles Sztárjáték

Folytatjuk a játékot! E havi számunkban ugyancsak négy QR-kódot találsz, amit neked a megfelelő időben le kell olvasni, ugyanis ezek más-más időpontban, hetente aktiválódnak. A megjelenő információt írd le vagy jegyezd meg, majd amikor mind a négy megvan, és az ötödik kód is aktiválódik, regisztráld magad a játékban!
A játék főnyereménye egy kétszemélyes sátor, továbbá kisorsolunk még tíz darab sztárpólót!
A JÁTÉK FOLYAMATA
Szép sorban olvasd le az 5., a 13., a 15. és a 22. oldalon található QR-kódot az aktiválódásuk után. Azt, hogy ez mikor történik meg, az adott kód mellé írjuk. Amikor mind a négy leolvasott szó a rendelkezésedre áll, olvasd be a 35. oldalon található QR-kódot is, majd regisztráld magad a játékba! Sok sikert, jó játékot kívánunk!
Beküldési határidő: 2017. június 19.

Gondolj a jövőre: rendeld meg, és hazaviszik a Szemfülest!

Máris készülődünk a 2017-2018-es tanévre.
Sok kedves olvasónk jelzett vissza, nagyon elégedett azzal, hogy megrendelés után a postás házhoz viszi a Szemfülest, így az mindig időben érkezik, és nem is kell járni utána.
Ne felejtsétek hát el, hogy rendeljétek meg a lapunkat, amiben továbbra is igyekszünk csupa olyan témával foglalkozni, ami a tinédzsereket érdekli. A megrendelést a    megrendelőszelvény   en tehetitek meg, miután postán átutaltátok a szelvény alján található címre a Szemfüles magazinnál feltüntetett összeget.

Ízelítő