szemfules

XXIX. évf. 9-10. szám – 2019. május-június
Tinimagazin V -VIII. osztályos gyermekek részére

Szemfules

Oldalszám: 56     Ára: 6,00 lej
Keresse a hírlapárusoknál!
Előfizethető!
Szereted a jó társaságot? Eltöltenél velünk egy vidám hetet? Szeretnél új barátokat szerezni?
Játssz velünk, és nyerj egy helyet vidám, kreatív Szemfüles táborunkba 2019-ben!
Ilyen még nem is volt!
Az emberek év végén mindig átgondolják mit sikerült elérniük az év folyamán, mit csináltak jól, és mit rontottak el. A Szemfülesnél is így vagyunk ezzel, és azt hiszem, hogy nincs okunk panaszra, hiszen itt vagytok nekünk Ti! Együtt lapozgatjuk a magazinokat minden hónapban, sokat játszunk, és táboroztunk is egy jót, kell-e ennél több? A Szemfüles immár a sokadik generációt „neveli", hiszen 28. éve, hogy az első számunk megjelent! Ez a sok év is azt bizonyítja, hogy jók vagyunk együtt! Mivel az emberek fogadkozni is szoktak az új évben, most mi is megígérjük, hogy jövőre is igyekszünk minél színesebb témákkal jelentkezni, izgalmas interjúkat hozni, és jókat játszani együtt. Természetesen AZ ÉV ESEMÉNYÉRE a nyári táborra is készülünk!
Ha szeretsz ügyeskedni, ha örülsz a kezed munkájának, ha kreatív vagy, akkor ott a helyed! Dolgozunk majd újrahasznosított tárgyakbói, a fűképeinkhez magunk szedjük a hozzávalókat kirándulásaink alatt, és számtalan formában kipróbáljuk milyen jó is közösen alkotni. Készítünk majd giga-társasjátékot, megtervezzük a saját menekülő szigeteinket, és sok-sok kézügyességi fogialkozáson veszünk részt!
Természetesen nem azzal fog telni az egész nap, hogy ülünk az asztalnál! Készülünk mindenféle játékkal, túrázunk, és szórakozunk is, közösen még valami finomságot is összehozunk majd, és természetesen sok új barátot is szerzünk!
HA MEGJÖTT A KEDVED, AKKOR NINCS MAS DOLGOD, MINT PÁLYÁZNI!

VKT - AZAZ VIDÁM, KREATÍV SZEMFULES TÁBOR 2019


A pályázaton az alább látható pályázati szelvénygyűjtő lappal vehetsz részt. A játékhoz való pályázati feladatlapok 2018. október és 2019. április közötti számainkban, a 4. oldalon jelennek majd meg, és ígérjük, mind szórakoztató lesz!
A te dolgod az, hogy kivágd és jól eltedd a pályázati szelvénygyűjtő lapot. Ezután minden hónapban vágd ki az adott hónap szelvényét, ragaszd fel a pályázati lapra, illetve végezd el a hozzá kapcsolt feladványt! Az egészet gyűjtsd össze, és küldd majd el címünkre 2019. május 20 -ig! Vigyázz, ne hagyj el egyetlen szelvényt vagy feladatlapot sem! Ha kérdésed van, megtalálsz minket a Szemfüles Tinimagazin Facebook címen!
Az áprilisi, utolsó feladvány után töltsd ki a pályázati lapot és küldd el számunkra! SOK SIKERT KÍVÁNUNK, ÉS REMÉLJÜK TALÁLKOZUNK JÖVŐRE A TÁBORBAN!

ÉS MÉG NINCS VÉGE!

Többen is kértétek, hogy ne csak Facebookos játékaink legyenek, hanem „olyanok is, amit a magazinban lehet játszani". No, ezen ne múljék!

JÁTÉKFELHÍVÁS
Szemfüles-hűségjáték

Ha minden számunkat megvásárolod, azt jelenti, hogy ,,hűséges" vagy hozzánk, és mi nagyon örülünk ennek, ezért meg is ajándékozunk érte! Januártól kezdve négy számunkban megjelentetünk majd egy-egy szelvényt a játékhoz ( ezen az oldalon megtalálod), melyeket össze kell gyűjtened, majd beküldened a 2. oldal alján található postacímünkre. A fődíj egy 160 lej értékű társasjáték lesz, a gyönyörű Sagrada játék, ami sok kellemes percet okozhat neked, amit szeretteiddel, barátaiddal tölthetsz! Az összegyűjtött szelvényeket május 30-ig küldjétek be!
Ha kérdésed van, a Szemfüles Tinimagazin Facebookos oldalon megtalálsz bennünket! Sok sikert kívánunk a játékhoz!

SZEMFÜLES TÁBORI Pályázati tudnivalók: Ne felejtsétek el kivágni a pályázati szelvényünket, felragasztani a gyűjtőlapra, illetve megoldani a feladványt a 4. oldalról, és jól eltenni, hogy el ne vesszen!

Sok sikert kívánunk!

Ízelítő