Szemfüles        XXVIII. évf. 9-10. szám – 2018. május-június
Tinimagazin V -VIII. osztályos gyermekek részére

Szemfules

Oldalszám: 64     Ára: 6,00 lej
Keresse a hírlapárusoknál!
Előfizethető!
Hurrá, vakáció!

Kedves kis olvasónk! Igen, te, aki épp most a kezedben tartod ezt a lapot! Íme, eltelt egy újabb év, nyakunkon a vakáció, végig vittünk egy tanévet együtt! Ilyenkor év végén kicsit mindig elérzékenyülök, hiszen olyan jó dolog nektek írni, hozzátok szólni, abban a reményben, hogy örömmel olvassátok lapunkat!
Ha jövőre is szeretnél minket olvasni, NYERJ ELŐFIZETÉST A KÖVETKEZŐ TANÉVRE!
Ehhez nem kell mást tenned, mint beküldeni a 9. oldalon található NYERJ ELŐFIZETÉST! szelvényt címünkre: 330190, Déva, o.p. 138 augusztus 31-ig. A nyerteseket sorsolással húzzuk ki, és a Szemfüles Tinimagazin Facebook oldalán személyesen értesítjük. A leveledbe ne felejtsd el megírni a pontos postai címedet, és a telefonszámodat sem! KELLEMES VAKÁCIÓT!

Pályázz és hozd el a legjobb barátodat is a Szemfüles táborba!

2017 októberében elkezdtünk egy gyűjtögetős játékot, melynek a lényege az volt, hogy gyűjtsétek össze, és ragasszátok fel 8 lapszámunkban megjelenő kis képeinket a pályázati lapra. A fiúknak és a lányoknak külön kis képeik voltak, a fiúknak menő autókkal, míg a lányoknak pozitív üzeneteket rejtő szivecskékkel kedveskedtünk.
Pályázati szelvényünk az októberi és novemberi számunk 51 oldalán jelent meg.
Ha sikerült összegyűjteni a 8 képet, itt az ideje, hogy beküldd nekünk, és NYERJ PÁROS JEGYET A

Szemfüles tábor baráti körben 2018

LEPD MEG A LEGJOBB BARÁTODAT, BARÁTNŐDET!
Ám mielőtt postára teszed a szelvényt, válaszolj meg nekünk egy kérdést: Mi az, amit a legjobban szeretsz a Szemfülesben? Ezután ragaszd le, címezd és postázd, 2018. május 30-ig, majd szurkolj, hogy a szerencse neked kedvezzen, és a te nevedet sorsoljuk ki! Pályázatodat a 330190, Déva, o.p. 138 címre küldd, és ne feledd ráírni: Szemfüles baráti tábor!
Jaj, majd elfelejtettem! Nevezd meg a legjobb barátod, barátnőd, testvéred, unokatestvéred, vagy szerelmed is a levélben, az „Ő az, akit magammal vinnék a táborba!” kérdésnél, indokold meg, hogy miért pont őt, és nyerj az ő számára is egy egyhetes felejthetetlen tábort sok-sok játékkal, mókával és jó baráttal!

Ízelítő