Szemfüles        XXVIII. évf. 5. szám – 2018. január
Tinimagazin V -VIII. osztályos gyermekek részére

Szemfules

Oldalszám: 56     Ára: 4,50 lej
Keresse a hírlapárusoknál!
Előfizethető!
Új év, új esélyek, új álmok...

Egy új év vette kezdetét, mi pedig tiszta lappal kezdhetjük újra, hogy rengeteg új élményt szerezhessünk. Álmodjunk nagyokat, és próbáljuk megvalósítani. Ha nem sikerül, akkor se adjuk fel, próbálkozzunk és tegyünk is érte! Egy percig se felejtsük el, hogy bármilyen keveset is érünk el, az is siker, becsüljük meg! Nem csak újévkor fogadhatjuk meg, hogy változtatni akarunk, hanem évközben bármikor. Kezdjünk el sportolni, mert az nagyon egészséges és feldob! Írjunk naplót a legszebb emlékeinkkel, hogy majd idősebb korunkban visszatekinthessünk rá, és eszünkbejussanak a régi történetek, legyenek azok jók, vagy kevésbé azok. Töltsünk több időt a barátokkal és szeretteinkkel, fedezzük fel önmagunkat is, legyünk bátrak, és éljünk a mának!

Kelemen Zsuzsa

Szemfüles tábor baráti körben 2018
Pályázz és hozd el a legjobb barátodat is!

Ha szeretnél részt venni egy felejthetetlen Szemfüles táborban jövő nyáron, nincs más dolgod, mint megkeresni azt a 8 kis képet, amit minden hónapban elrejtünk a lapban, felragasztani a pályázati szelvényre, amit ebben a számban, az 51 oldalon találsz meg, és válaszolni a feltett kérdésre: Mit szeretek legjobban a Szemfülesben? Figyelmesen add meg az elérhetőségi adataidat a pályázati szelvény másik oldalán, majd borítékold és küldd el postacímünkre (330190, Deva, o.p. 138) 2018 május 30-ig, aztán szurkolj, hogy a te neved sorsoljuk ki!
Jaj, majd elfelejtettem! Nevezd meg a legjobb barátod, barátnőd, testvéred, unokatestvéred, vagy szerelmed is a levélben, az „Ő az, akit magammal vinnék a táborba!” kérdésnél, indokold meg, hogy miért pont őt, és nyerj az ő számára is, egy egyhetes felejthetetlen tábort sok-sok játékkal, mókával és jó baráttal együtt!
A pályázati képek a hónapoknak megfelelően lesznek elnevezve.

Most minden Szemfüleshez 1 darab színes trombita jár! Kérd a terjesztőktől!

Ízelítő