szemfules

XXXI. évf. 2. szám – 2020. november
Tinimagazin V -VIII. osztályos gyermekek részére

Szemfules

Oldalszám: 56
Megrendelheti webboltunkban!

Pályázat!
Megújulva! Ha fellapozzátok a magazinunkat, meglátjátok, hogy teljesen más lett Úgy kinézetre, mint tartalomra sokat változtattunk a lapunkon. Ahogyan a ti életetekben is szükséges néha a változás, úgy kinézetre, mint személyiségre, úgy igaz ez a magazinokra is, különben egyhangú és unalmas lehetne. Márpedig nekünk nem ez a célunk! A kíváncsiságotokra alapoztunk! A ti korotokban a gyerekek hihetetlenül kíváncsiak a környezetükre, önmagukra, az ellenkező nemre, a világ furcsaságaira, úgy egyáltalán: mindenre. Olyan izgalmas olvasnivalókat hoztunk, amelyek bizonyosan felkeltik majd a figyelmeteket.

Aktuális Új megrendelőink számára: Lapunkat megrendelhetitek online a www.corvin-webbolt.ro oldalán. A Szemfüles ára 4.50 Ron lapszámonként, egész éves előfizetés esetén az utolsó lapszám ingyenes. Régi megrendelőink számára: A világjárvány miatt két utolsó lapszámunk (április és május-június) nem jelenhetett meg, ezért a tavalyi előfizetőink az új tanév első két lapszámát ingyen kapják.

Szemfüles tábor Sajnos a tavalyi izgalmas játékunk ellenére, végül nem találkozhattunk. Azok, akik összegyűjtötték a megjelent számaink feladványait, ne dobják ki! Küldjék el számunkra akár most, és mi megőrizzük a tanév végéig, amikor részt vesznek majd a sorsoláson.

Új játék is indul Ha minden rendben fog menni, jövőre megtartjuk a tábort! Ha te is szeretnél részt venni, és találkozni velünk, nincs más dolgod, mint összegyűjteni minden lapszámunkban a lap alján található Szemfüles tábori-kupont, és jövő májusban elküldeni nekünk. A következő lapszámunkban majd megtaláljátok a Szemfüles tábori szelvényt, amire minden hónapban fel kell majd ragasztanotok a hűségkuponokat. Sok sikert kívánunk!


Ízelítő