kispajtas

XXII. évf. 9-10. szám – 2019. május-június
Ismeretterjesztő folyóirat 3-7 éves gyerekek számára

kispajtas Kiango
Kispajtas

Oldalszám: 42     Ára: 6,00 lej
Keresse a hírlapárusoknál!
Előfizethető!
  Kedves pajtásom!  

Remek híreim vannak! Szuper ajándékok várnak rád! Ebben a hónapban egy egy zsákbamacskával ajándékozunk meg. El ne áruld senkinek, csak neked súgom meg, hogy május-júniusban egy menő ajándékot hozunk neked! Mindössze annyit kell tenned, hogy megvásárolod lapunkat! Jó szórakozást!

  Kezdje velünk a tanévet! Extra kedvez-
  mények és díjak pedagógusok részére:  


1. Bármilyen rendelés esetén az Ön ajándéka egy 2018-2019-es tanévre szóló iskolai falinaptár.
2. Amennyiben megrendeli osztálya valamennyi diákja* számára a Kispajtás ismeretterjesztő folyóiratot egész évre: a Corvin Kiadó az iskolai falinaptár mellett a tanév végén megajándékozza Önt egy ajándékkönyvekkel teli dokumentumtáskával is.
3. Amennyiben megrendeli osztálya valamennyi diákja* számára a Corvin Kiadó munkafüzetét bármelyik tantárgyból, pedagógiai tevékenysége megkönnyítése érdekében Ön egy munkafüzetet is ingyen kap az illető tantárgyból.
4. Az óvónőket, amennyiben megrendelik csoportjuk valamennyi diákja* számára a Corvin Kiadó munkafüzetét legalább két tantárgyból, óvodai mágneses készlettel ajándékozzuk meg. Az 56 mágneses kártya segítségével játék lesz a tanulás!
5. A tanítónőket, amennyiben megrendelik osztályuk valamennyi diákja* számára a Corvin Kiadó munkafüzetét legalább három tantárgyból, mágneses betűkészlettel ajándékozzuk meg. A 168 mágneses kártya segítségével a tanulók szavakat, mondatokat rakhatnak ki.
6. Pályázzon, és nyerjen értékes ajándékokat, például nyomtatót és táblagépet! Gyűjtse a havonta megjelenő bélyegeket, és ragassza a 23-24. oldalon található gyűjtőlapra! A tanév végén kisorsoljuk a 10 értékes ajándékot.
* legalább 15 gyermek. Ha osztálya nem éri el a tizenötös létszámot, társuljon pedagóguskollégáival, hogy a Corvin Kiadó által meghirdetett tanévkezdő akció keretében minél több kedvezményben részesülhessenek!

  Menő ajándékok, szuper díjak és kedvezmények diákok részére:  

1. Ha egész évre előfizeted a Kispajtást, az utolsó lapszámot ingyen kapod.
2. Menő ajándék mindenkinek! Zsákbamacska minden megvásárolt lapszámhoz! (Kérd a terjesztőtől!) Vásárold meg a Kispajtás május-júniusi lapszámát, és kérd a terjesztőtől a szuper ajándékodat!
3. Fürkész Peti kihirdette a Fürkész helyesírási és nyelvhelyességi verseny nyerteseit. Lapozz a 44. oldalra!
4. Pályázz, és nyerj remek játékokat! Mindössze annyit kell tenned, hogy gyűjtsd a havonta megjelenő bélyegeket, és ragaszd a 23-24. oldalon található gyűjtőlapra. A tanév végén kisorsoljuk az értékes játékokat.
5. És ez még nem minden! Plusz ajándékok: húsvéti társasjáték (poszter), csikóhal és a brémai muzsikusok (a mellékletben).

Ízelítő

A kiadvány megjelenését támogatja a Romániai Magyar Demokrata Szövetség és a Communitas Alapítvány