Kispajtás        XXI. évf. 9-10. szám – 2018. május-június
Ismeretterjesztő folyóirat 3-7 éves gyerekek számára

Kispajtas

Oldalszám: 60     Ára: 6,00 lej
Keresse a hírlapárusoknál!
Előfizethető!
  Menő ajándékok, szuper díjak  
   és kedvezmények diákok részére:  

1. Vásárold meg a Kispajtás május-júniusi számát, és kérj a terjesztőtől egy zsákbamacskát! Zsákbamacska? Nem tudod, mit rejt a csomagja! Kíváncsi vagy, hogy mit is rejtegetnek a csomagok? Ha elárulnánk, elmaradna a móka! Ebben rejlik a játék: a csomagokról nem lehet előre tudni, mi rejlik bennük. Egy dolgot elárulunk: lehet bennük flexibilis ceruza, kulcstartós golyóstoll, világító karkötő, színes síp, szilikon karkötő, lufi, öntapadós dekorgumi, mágikus vízgyöngy vagy éppen menő tetkó.
2. Fürkész Peti kihírdette a Fürkész helyesírási és nyelvhelyességi verseny nyerteseit! Lapozz a 33. oldalra! Gratulálunk minden résztvevőnek!
3. Pályázz és nyerj remek Lego-játékokat! Mindössze annyit kell tenned, hogy gyűjtsd a havonta megjelenő bélyegeket, és ragaszd a szeptemberi Kispajtás 23-24. oldalán található gyűjtőlapra. A tanév végén kisorsoljuk az értékes ajándékokat.
4. Ajándék társasjátk (poszter), aminek érdekessége, hogy te magad találhatod ki a játékszabályokat, unikornis ceruzadísz és fagyis tervező?/ (a mellékletben).

Extra kedvezmények és díjak pedagógusok részére:

Pályázzon és nyerjen értékes ajándékokat: például nyomtatót, táblagépet osztálya számára! Gyűjtse a havonta megjelenő bélyegeket, és ragassza szeptemberi Kispajtás 23-24. oldalán található gyűjtőlapra! A tanév végén kisorsoljuk a 10 értékes ajándékot.

Ízelítő

A kiadvány megjelenését támogatja a Romániai Magyar Demokrata Szövetség és a Communitas Alapítvány