kispajtas

XXII. évf. 7. szám – 2019. március
Ismeretterjesztő folyóirat 3-7 éves gyerekek számára

kispajtas Kiango
Kispajtas

Oldalszám: 42     Ára: 4,50 lej
Keresse a hírlapárusoknál!
Előfizethető!
  Kedves pajtásom!  

Remek híreim vannak! Szuper ajándékok várnak rád! Ebben a hónapban egy mágneses kártyával ajándékozunk meg. El ne áruld senkinek, csak neked súgom meg, hogy márciusban egy menő ajándékot hozunk neked! Mindössze annyit kell tenned, hogy megvásárolod lapunkat! Jó szórakozást!

  Kezdje velünk a tanévet! Extra kedvez-
  mények és díjak pedagógusok részére:  


1. Bármilyen rendelés esetén az Ön ajándéka egy 2018-2019-es tanévre szóló iskolai falinaptár.
2. Amennyiben megrendeli osztálya valamennyi diákja* számára a Kispajtás ismeretterjesztő folyóiratot egész évre: a Corvin Kiadó az iskolai falinaptár mellett a tanév végén megajándékozza Önt egy ajándékkönyvekkel teli dokumentumtáskával is.
3. Amennyiben megrendeli osztálya valamennyi diákja* számára a Corvin Kiadó munkafüzetét bármelyik tantárgyból, pedagógiai tevékenysége megkönnyítése érdekében Ön egy munkafüzetet is ingyen kap az illető tantárgyból.
4. Az óvónőket, amennyiben megrendelik csoportjuk valamennyi diákja* számára a Corvin Kiadó munkafüzetét legalább két tantárgyból, óvodai mágneses készlettel ajándékozzuk meg. Az 56 mágneses kártya segítségével játék lesz a tanulás!
5. A tanítónőket, amennyiben megrendelik osztályuk valamennyi diákja* számára a Corvin Kiadó munkafüzetét legalább három tantárgyból, mágneses betűkészlettel ajándékozzuk meg. A 168 mágneses kártya segítségével a tanulók szavakat, mondatokat rakhatnak ki.
6. Pályázzon, és nyerjen értékes ajándékokat, például nyomtatót és táblagépet! Gyűjtse a havonta megjelenő bélyegeket, és ragassza a 23-24. oldalon található gyűjtőlapra! A tanév végén kisorsoljuk a 10 értékes ajándékot.
* legalább 15 gyermek. Ha osztálya nem éri el a tizenötös létszámot, társuljon pedagóguskollégáival, hogy a Corvin Kiadó által meghirdetett tanévkezdő akció keretében minél több kedvezményben részesülhessenek!

  Menő ajándékok, szuper díjak és kedvezmények diákok részére:  

1. Ha egész évre előfizeted a Kispajtást, az utolsó lapszámot ingyen kapod.
2. Menő ajándék mindenkinek! Mágneses kártya minden megvásárolt lapszámhoz! (Kérd a terjesztőtől!) Vásárold meg a Kispajtás márciusi lapszámát, és kérd a terjesztőtől a szuper ajándékodat!
3. Fürkész Peti ezentúl havonta megjelenő feladatokkal segít felkészülni a Fürkész helyesírási és nyelvhelyességi versenyre. Lapozz a 27. oldalra!
4. Pályázz, és nyerj remek játékokat! Mindössze annyit kell tenned, hogy gyűjtsd a havonta megjelenő bélyegeket, és ragaszd a 23-24. oldalon található gyűjtőlapra. A tanév végén kisorsoljuk az értékes játékokat.
5. És ez még nem minden! Plusz ajándékok: kis kedvencek, üdvözletek (a mellékletben).

Ízelítő

A kiadvány megjelenését támogatja a Romániai Magyar Demokrata Szövetség és a Communitas Alapítvány