kispajtas

XXV. évf. 1. szám – 2021. szeptember
Ismeretterjesztő folyóirat 3-7 éves gyerekek számára

kispajtas Kiango
Kispajtas

Oldalszám: 42
Megrendelheti webboltunkban!  Kezdje velünk a tanévet!
  Kedves pedagógus!  


1. Bármilyen rendelés esetén az Ön ajándéka egy 2021-2022-es tanévre szóló iskolai falinaptár.
2. A Kispajtásban éves pályázatot hirdetünk meg a pedagógusok számára, amelyen értékes díjakat (például nyomtató) nyerhetnek az iskolai év végén. A pályázathoz szükséges szelvényt az októberi számban közöljük. Addig is vágja ki a 37. oldalon található bélyeget, és töltse ki névszínével. Ez lesz az Ön színigazolványa. A bélyeget az októberi számban megjelenő gyűjtőlapra kell majd ráragasztani. További információk az októberi lapszámban.
3. Amennyiben megrendeli osztálya valamennyi diákja* számára a Corvin Kiadó munkafüzetét bármelyik tantárgyból, pedagógiai tevékenysége megkönnyítése érdekében Ön egy munkafüzetet is ingyen kap az illető tantárgyból.
* legalább 15 gyermek. Ha osztálya nem éri el a tizenötös létszámot, társuljon pedagóguskollégáival, hogy a Corvin Kiadó által meghirdetett tanévkezdő akció keretében minél több kedvezményben részesülhessenek!

  Menő ajándékok, szuper díjak
  Kispajtás-rajongóknak  


1. A Kispajtás minden számában remek ajándékokat találsz! A szeptemberi lapban díszíthető, színezhető, festhető falemez figurák várnak rád, 10 féle változatban!
2. Folyóiratunk minden számában új pályázatok és szuper nyeremények várnak rád! Szeptemberi pályázataink és a díjak:
  1. pályázat: Egyesek (24. oldal)
  2. pályázat: Autóverseny (26. old.)
  3. pályázat: Rajzpályázat (5. old)
3. De ez még nem minden! Éves pályázaton is rád mosolyoghat a szerencse! Értékes díjakat nyerhetsz az iskolai év végén. Te csak pályázz! A nyereményről mi gondoskodunk! A pályázathoz szükséges szelvényt az októberi számban közöljük. Addig is vágd ki a 17. oldalon található bélyeget, és írd rá kedvenc játékod. A bélyeget az októberi számban megjelenő gyűjtőlapra kell majd ráragasztani. További információk az októberi lapszámban.
4. És ez még nem minden! Pluszajándékok: ceruzadíszek, Vigyor Kandúr-könyvjelző, iskolai falinaptár.

Ízelítő

A kiadvány megjelenését támogatja a Romániai Magyar Demokrata Szövetség és a Communitas Alapítvány