Kispajtás        XXI. évf. 5. szám – 2018. január
Ismeretterjesztő folyóirat 3-7 éves gyerekek számára

Kispajtas

Oldalszám: 44     Ára: 4,50 lej
Keresse a hírlapárusoknál!
Előfizethető!
  Menő ajándékok, szuper díjak  
   és kedvezmények diákok részére:  


1. Ha egész évre előfizeted a Kispajtást, az utolsó lapszámot ingyen kapod!
2. Harsogó ajándék mindenkinek!

Trombita harsan, itt van a farsang,
karnevál, karnevál!
Sutban a gondom,
mert a porondon
áll a bál, áll a bál!


Egy színes trombita jár minden megvásárolt lapszámhoz! (Kérd a terjesztőtől!)
Vásárold meg 2018 első Kispajtás-át, és kérj a terjesztőtől egy trombitát! Fújjátok együtt, muzsikáljatok, s fürge lábakkal táncot járjatok!
3. Fürkész Peti ezentúl havonta megjelenő feladatokkal segít felkészülni a Fürkész helyesírási és nyelvhelyességi verseny-re! Lapozz a 27. oldalra!
4. Pályázz és nyerj remek Lego-játékokat! Mindössze annyit kell tenned, hogy gyűjtsd a havonta megjelenő bélyegeket, és ragaszd a szeptemberi Kispajtás 23-24. oldalán található gyűjtőlapra. A tanév végén kisorsoljuk az értékes ajándékokat.
5. Ajándék mókusos poszter, kesztyűlakók és hóemberes üdvözlet (a mellékletben).

Extra kedvezmények és díjak pedagógusok részére:

1. Bármilyen rendelés esetén az Ön ajándéka egy 2017-2018-as tanévre szóló iskolai falinaptár.
2. Amennyiben megrendeli osztálya valamennyi diákja* számára a Kispajtás ismeretterjesztő folyóiratot egész évre: a Corvin Kiadó az iskolai falinaptár mellett a tanév végén megajándékozza Önt egy 60 lejes könyvcsomag-gal.
3. Amennyiben megrendeli osztálya valamennyi diákja* számára a Corvin Kiadó munkafüzetét bármelyik tantárgyból, pedagógiai tevékenysége megkönnyítése érdekében Ön egy munkafüzetet is ingyen kap az illető tantárgyból.
4. Pályázzon és nyerjen értékes ajándékokat: például nyomtatót, táblagépet osztálya számára! Gyűjtse a havonta megjelenő bélyegeket, és ragassza szeptemberi Kispajtás 23-24. oldalán található gyűjtőlapra! A tanév végén kisorsoljuk a 10 értékes ajándékot.

* legalább 15 gyermek. Ha osztálya nem éri el a tizenötös létszámot, társuljon pedagóguskollégáival, hogy a Corvin Kiadó által meghirdetett tanévkezdő akció keretében minél több kedvezményben részesülhessenek!

Ízelítő

A kiadvány megjelenését támogatja a Romániai Magyar Demokrata Szövetség és a Communitas Alapítvány