kispajtas

XXV. évf. 3. szám – 2021. november-december
Ismeretterjesztő folyóirat 3-7 éves gyerekek számára

kispajtas Kiango
Kispajtas

Oldalszám: 42
Megrendelheti webboltunkban!  Kezdje velünk a tanévet!
  Kedves pedagógus!  


Szeptemberben meghirdettük az éves pályázatot a pedagógusok számára, amelyen értékes díjakat nyerhetnek az iskolai év végén. A pályázathoz szükséges gyűjtőszelvény e lapszámban, a 17-18. oldalon található. Ragassza a szeptemberi szám 31. oldalán levő bélyeget az e számban található gyűjtőlapra. Következő lapszámainkban keresse a kivágandó bélyegeket, majd ragassza a gyűjtőlapra. Jól őrizze meg a gyűjtőlapot, mert ezt kell beküldenie ahhoz, hogy részt vehessen a sorsoláson, és remek díjakat nyerjen. Beküldeni majd csak akkor kell, amikor minden bélyeg a helyére került. Beküldési határidő: 2022.június 10. A sorsolás időpontja: 2022. július 11.

  Menő ajándékok, szuper díjak
  Kispajtás-rajongóknak  


1. A Kispajtás minden számában remek ajándékokat találsz! A novemberi-decemberi lapban díszíthető, színezhető, festhető, ujjal is nyomdázható falemez figurák várnak rád, 45 féle változatban. 2. Folyóiratunk minden számában új pályázatok és szuper nyeremények várnak rád! Szeptemberi pályázataink és a díjak:
  1. pályázat: Rajzpályázat (6. oldal)
  2. pályázat: Különbségkereső (11. old.)
  3. pályázat: Veszélyeztetett állat (31. old)
3. De ez még nem minden! Éves pályázaton is rád mosolyoghat a szerencse! Értékes díjakat nyerhetsz az iskolai év végén. Te csak pályázz! A nyereményről mi gondoskodunk! A pályázathoz szükséges gyűjtőszelvény az októberi lapszámban, a 31-32. oldalon található. Ragaszd a 17. oldalon levő bélyeget a gyűjtőlapra. Következő lapszámainkban keresd a kivágandó bélyegeket, majd ragaszd a gyűjtőlapra. Jól őrizd meg a gyűjtőlapot, mert ezt kell beküldened ahhoz, hogy részt vehess a sorsoláson, és remek díjakat nyerj. Beküldeni majd csak akkor kell, amikor minden bélyeg a helyére került. Beküldési határidő: 2022. június 10. A sorsolás időpontja: 2022. július 11.
4. És ez még nem minden! Pluszajándékok: rénszarvasdoboz, jegesmesve-ajándéktasak, poszter a karácsonyi szép emlékeid megőrzésére.

Ízelítő

A kiadvány megjelenését támogatja a Romániai Magyar Demokrata Szövetség és a Communitas Alapítvány