kispajtas

XV. évf. 7. szám – 2019. március
Ismeretterjesztő folyóirat 7-11 éves gyerekek számára

Furkeszo

Oldalszám: 42     Ára: 4,50 lej
Keresse a hírlapárusoknál!
Előfizethető!
  Kezdje velünk a tanévet! Extra kedvez-
  mények és díjak pedagógusok részére:  


1. Bármilyen rendelés esetén az Ön ajándéka egy 2018-2019-es tanévre szóló iskolai falinaptár.
2. Amennyiben megrendeli osztálya valamennyi diákja* számára a Fürkésző ismeretterjesztő folyóiratot egész évre: a Corvin Kiadó az iskolai falinaptár mellett a tanév végén megajándékozza Önt egy ajándékkönyvekkel teli dokumentumtáskával is.
3. Amennyiben megrendeli osztálya valamennyi diákja* számára a Corvin Kiadó munkafüzetét bármelyik tantárgyból, pedagógiai tevékenysége megkönnyítése érdekében Ön egy munkafüzetet is ingyen kap az illető tantárgyból.
4. Az óvónőket, amennyiben megrendelik csoportjuk valamennyi diákja* számára a Corvin Kiadó munkafüzetét legalább két tantárgyból, óvodai mágneses készlettel ajándékozzuk meg. Az 56 mágneses kártya segítségével játék lesz a tanulás!
5. A tanítónőket, amennyiben megrendelik osztályuk valamennyi diákja* számára a Corvin Kiadó munkafüzetét legalább három tantárgyból, mágneses betűkészlettel ajándékozzuk meg. A 168 mágneses kártya segítségével a tanulók szavakat, mondatokat rakhatnak ki.
6. Pályázzon, és nyerjen diákjaival egy mesés tábort Hargitafürdőn! Részletek a 32. oldalon

* legalább 15 gyermek. Ha osztálya nem éri el a tizenötös létszámot, társuljon pedagóguskollégáival, hogy a Corvin Kiadó által meghirdetett tanévkezdő akció keretében minél több kedvezményben részesülhessenek!

  Menő ajándékok, szuper díjak és kedvezmények diákok részére:  

1. Ha egész évre előfizeted a Fürkészőt, az utolsó lapszámot ingyen kapod.
2. Menő ajándék mindenkinek! Mágneses kártya jár minden megvásárolt lapszámhoz! (Kérd a terjesztőtől!) Vásárold meg a Fürkésző márciusi lapszámát, és kérd a terjesztőtől a szuper ajándékodat! Kezdődhet a móka!
3. Fürkész Peti ezentúl havonta megjelenő feladatokkal segít felkészülni a Fürkész helyesírási és nyelvhelyességi versenyre. Lapozz a 18-19. oldalra!
4. Barangolás EUrópában - A csapatversenyre való felkészülésben segítségetekre lehet a Fürkésző. Ebben a tanévben immár 15. alkalommal szervezik meg Nagyváradon a 3-4. osztályosoknak szóló csapatversenyt. Bátorítunk, kapcsolódjatok be ti is a vetélkedőbe! Gyertek, barangoljunk együtt!
5. Táborozz a Fürkészővel! Örömmel hozzuk tudtodra, hogy jövő nyáron az örökzöld fenyvesek ismét kalandra hívnak Hargitafürdőre, a Mackótáborba! Lapozz a 32-33. oldalra!
6. És ez még nem minden! Pluszajándékok: Slackline (poszter), márciuskák és spiráldoboz.

kispajtas naptar

Ízelítő

A kiadvány megjelenését támogatja a Romániai Magyar Demokrata Szövetség és a Communitas Alapítvány