kispajtas

XVIII. évf. szám – 2022. május-június
Ismeretterjesztő folyóirat 7-11 éves gyerekek számára

Furkeszo

Megrendelheti webboltunkban!

  Kedves pedagógus!  


1. Szeptemberben meghirdettük az éves pályázatot a pedagógusok számára, amelyen értékes díjakat nyerhetnek az iskolai év végén. Ragassza e szám 9. oldalán levő bélyeget az októberi számban található gyűjtőlapra. Következő lapszámainkban keresse a kivágandó bélyegeket, majd ragassza a gyűjtőlapra. Jól őrizze meg a gyűjtőlapot, mert ezt kell beküldenie ahhoz, hogy részt vehessen a sorsoláson, és remek díjakat nyerjen. Beküldeni majd csak akkor kell, amikor minden bélyeg a helyére került. Beküldési határidő: 2022. június 10. A sorsolás időpontja: 2022. július 11.
2. Vásároljon év végi jutalomkönyveket. Megrendelhetők webboltunkban: corvin-webbolt.ro


  Menő ajándékok, szuper díjak
  Fürkésző-rajongóknak  


1. A Fürkésző minden számában remek ajándékokat találsz! A május-júniusi lapban található ajándék görög istenek. Kérd a terjesztőtől!
2. Folyóiratunk minden számában új pályázatok és szuper nyeremények várnak rád! Május-júniusi pályázataink díjait a D-toys ajánlotta fel.
1. pályázat: Futólépésben (11. old.)
2. pályázat: A bolond cipője (21. old.)
3. pályázat: Kész cirkusz! (40. old.)
4. pályázat: Csigavonalban (40. old.)
5. pályázat: Körbe-körbe (40. old.)
6. pályázat: Lóugrásban (40. old.)
A pályázatok beküldési határideje: 2022. június 10.

3. De ez még nem minden! Éves pályázaton is rád mosolyoghat a szerencse! Értékes díjakat nyerhetsz az iskolai év végén. Te csak pályázz! A nyereményről mi gondoskodunk! A pályázathoz szükséges gyűjtőszelvényt az októberi lapszámban, a 36-37. oldalon közöltük. Ragaszd a 33. oldalon levő bélyegeket is a gyűjtőlapra, küldd el szerkesztőségünk címére, hogy részt vehess a sorsoláson, és remek díjakat nyerj. Beküldési határidő: 2022. június 10. A sorsolás időpontja: 2022.július 11.
4. Fürkész Peti havonta megjelenő feladatokkal segít felkészülni a Fürkész helyesírási és nyelvhelyességi versenyre!
5. Barangolás Európában - A csapatversenyre való felkészülésben segítségetekre lehet a Fürkésző! Bátorítunk, kapcsolódjatok be ti is a Nagyváradon a 3-4. osztályosoknak megszervezendő csapatversenybe! Gyertek, barangoljunk együtt!
6. És ez még nem minden! Pluszajándékok: lepke, oroszlán, vakációs poszter.

Ízelítő

A kiadvány megjelenését támogatja a Romániai Magyar Demokrata Szövetség és a Communitas Alapítvány