Fürkésző        XIV. évf. 5. szám – 2018. január
Ismeretterjesztő folyóirat 7-11 éves gyerekeknek

Kispajtas

Oldalszám: 44     Ára: 4,50 lej
Keresse a hírlapárusoknál!
Előfizethető!
Extra kedvezmények és díjak pedagógusok részére:

1. Bármilyen rendelés esetén az Ön ajándéka egy 2017-2018-as tanévre szóló iskolai falinaptár.
2. Amennyiben megrendeli osztálya valamennyi diákja* számára a Fürkésző ismeretterjesztő folyóiratot egész évre: a Corvin Kiadó az iskolai falinaptár mellett a tanév végén megajándékozza Önt egy 60 lejes könyvcsomag-gal.
3. Amennyiben megrendeli osztálya valamennyi diákja* számára a Corvin Kiadó munkafüzetét bármelyik tantárgyból, pedagógiai tevékenysége megkönnyítése érdekében Ön egy munkafüzetet is ingyen kap az illető tantárgyból.
4. Töltsön egy felejthetetlen hetet a hargitafürdői Mackótáborban!

* legalább 15 gyermek. Ha osztálya nem éri el a tizenötös létszámot, társuljon pedagóguskollégáival, hogy a Corvin Kiadó által meghirdetett tanévkezdő akció keretében minél több kedvezményben részesülhessenek!

  Menő ajándékok, szuper díjak és kedvezmények diákok részére:  

1. Ha egész évre előfizetsz a Fürkészőre, az utolsó lapszámot ingyen kapod.
2. Menő ajándék mindenkinek! Egy jópofa kitűző jár minden megvásárolt lapszámhoz (Kérd a terjesztőtől!).
Vásárold meg a Fürkésző januári számát, és kérj a terjesztőtől egy aranyos kitűzőtt!
3. Fürkész Peti ezentúl havonta megjelenő feladatokkal segít felkészülni a Fürkész helyesírási és nyelvhelyességi verseny-re! Lapozz a 18. oldalra!
4. Barangolás EUrópában – A csapatversenyre való felkészülésben segítségetekre lehet a Fürkésző! Ebben a tanévben immár 14. alkalommal szervezik meg Nagyváradon a 3-4. osztályosoknak szóló csapatversenyt. Bátorítunk, kapcsolódjatok be ti is a vetélkedőbe! Gyertek, barangoljunk együtt! (12-14. oldal)
5. És ez még nem minden! Pályázz és biztosítsd helyed a hargitafürdői 2. MACKÓ-TÁBORBAN! Lapozz a 11. oldalra!
Induljon a verseny! A tét: egy csodálatos táborozás Hargitafürdőn. Táborunkba a szépséges Hargitafürdőn jövő nyáron a legkitartóbb, legügyesebb olvasóinkat várjuk! Vegyetek részt egész éves pályázatunkon, oldjátok meg minden hónapban a feladványokat, vágjátok ki a kivágandókat, aztán küldjétek be a hibátlanul kitöltött, névvel-címmel ellátott pályázati szelvényt (lásd a szeptemberi számban), és reménykedjetek, hogy a szerencse a sorsolás alkalmával a ti csapatotokat részesíti majd kegyeiben. Beszéljétek meg szüleitekkel is, és állítsátok össze 3 személyes csapatotokat úgy, hogy ha nyertek, egy kísérővel együtt biztosítani tudjátok utatokat Hargitafürdőig. A többiről mi gondoskodunk!
6. Kiko Casilla poszter, hópelyhek és sztárkártyák (a mellékletben)!Ízelítő

A kiadvány megjelenését támogatja a Romániai Magyar Demokrata Szövetség és a Communitas Alapítvány