kispajtas

XVIII. évf. 1. szám – 2021. szeptember
Ismeretterjesztő folyóirat 7-11 éves gyerekek számára

Furkeszo

Oldalszám: 42
Megrendelheti webboltunkban!
  Kezdje velünk a tanévet!
  Kedves pedagógus!  


1. Bármilyen rendelés esetén az Ön ajándéka egy 2021-2022-es tanévre szóló iskolai falinaptár.
2. A Fürkészőben éves pályázatot hirdetünk meg a pedagógusok számára, amelyen értékes díjakat (például nyomtató) nyerhetnek az iskolai év végén. A pályázathoz szükséges szelvényt az októberi számban közöljük. Addig is vágja ki a 37. oldalon található bélyeget, és töltse ki névszínével. Ez lesz az Ön színigazolványa. A bélyeget az októberi számban megjelenő gyűjtőlapra kell majd ráragasztani. További információk az októberi lapszámban.
3. Két tankönyv magyar fordítása is készül: a 3. osztályos Polgári nevelés, illetve a 4. osztályos Történelem. Szeptemberben még biztosan nem jutnak el a gyerekekhez a lefordított tankönyvek, ezért segíteni szeretnénk a pedagógusok munkáját. A Fürkészőben INGYENES MUNKALAPOKAT találhatnak mindkét tantárgyból, magyar nyelven. A román nyelvű tankönyvek - digitális változatukkal együtt- megtalálhatóak a Tanügyminisztérium honlapján: http://www.manuale.edu.ro
4. Amennyiben megrendeli osztálya valamennyi diákja* számára a Corvin Kiadó munkafüzetét bármelyik tantárgyból, pedagógiai tevékenysége megkönnyítése érdekében Ön egy munkafüzetet is ingyen kap az illető tantárgyból.
* legalább 15 gyermek. Ha osztálya nem éri el a tizenötös létszámot, társuljon pedagóguskollégáival, hogy a Corvin Kiadó által meghirdetett tanévkezdő akció keretében minél több kedvezményben részesülhessenek!

  Menő ajándékok, szuper díjak
  Fürkésző-rajongóknak  


1. A Fürkésző minden számában remek ajándékokat találsz! A szeptemberi lapban díszíthető, színezhető, festhető falemez figurák várnak rád, 10 féle változatban!
2. Folyóiratunk minden számában új pályázatok és szuper nyeremények várnak rád! Szeptemberi pályázataink díjait a D-toys ajánlotta fel.
3. De ez még nem minden! Éves pályázaton is rád mosolyoghat a szerencse! Értékes díjakat nyerhetsz az iskolai év végén. Te csak pályázz! A nyereményről mi gondoskodunk! A pályázathoz szükséges szelvényt az októberi számban közöljük. Addig is vágd ki a 37. oldalon található bélyeget, és töltsd ki névszíneddel. Ez lesz a te színigazolványod. A bélyeget az októberi számban megjelenő gyűjtőlapra kell majd ráragasztani. További információk az októberi lapszámban.
4. Fürkész Peti havonta megjelenő feladatokkal segít felkészülni a Fürkész helyesírási és nyelvhelyességi versenyre!
5. Barangolás Európában - A csapatversenyre való felkészülésben segítségetekre lehet a Fürkésző! Bátorítunk, kapcsolódjatok be ti is a Nagyváradon a 3-4. osztályosoknak megszervezendő csapatversenybe! Gyertek, barangoljunk együtt!
6. A hargitafürdői mesés tábor megszervezése az elmúlt két évben a járvány miatt hiúsult meg. Szándékunkban áll folytatni a tábor megszervezését és megrendezését, de csak akkor, amikor a járványügyi helyzet ezt megengedi. Reméljük, hogy mielőbb felhőtlenül táborozhatunk, és sikerül megrendezni a Fürkésző Mackótábort.
7. És ez még nem minden! Pluszajándékok: emodzsis könyvjelzők, ceruzatartó, iskolai falinaptár.

Ízelítő

A kiadvány megjelenését támogatja a Romániai Magyar Demokrata Szövetség és a Communitas Alapítvány