Corvin rejtvénymagazin XXX. évf. 30. (1438.) szám

Corvin rejtvénymagazin

Oldalszám: 52     Ára: 3,80 lej
Keresse a hírlapárusoknál!
Előfizethető!
Pályázók figyelem!

Kérjük minden kedves olvasónkat, hogy a pályázati szelvényeket a Határidők c. rovatban közölt dátumon adják legkésõbb postára (egy borítékban több pályázatunk szelvénye is elhelyezhető!). Töltsék ki figyelmesen a kért adatokkal a szelvényeket (minden pályázati szelvényen tüntessék fel a nevet, pontos címet és a helyes megfejtést), hogy ne zárják ki önmagukat a sorsolásból. Segítségükre siet az Emlékeztető c. rovat, mely minden alkalommal figyelmezteti Önöket az azon a héten esedékes pályázatok beküldési határidejére. Pályázataikat levélcímünkre várjuk. Együttműködésüket köszönjük.

E számunk pályázatai

Két kategóriában próbálhat szerencsét. Ezek a következõk: klasszikus (5. old.) és kemény dió (7. old.). A megfejtéseket (poén vagy kulcsszó) a fentebb közölteknek megfelelõen küldje be a 49-50. oldalon található pályázati lapon. A Határidõk című rovatban a dátumot is megtalálhatja melyen még postára teheti borítékját. Vigyázzon: le ne késsé az utolsó postát.
Nyeremény: minden kategóriába tíz ajándékcsomag.

Havi pályázatunk

E versenyünkön akkor vehet részt, ha megfejti az adott hónap (19. oldalon található) négy, esetenként öt feladványát, s ezek megfejtését beküldi címünkre. Pályázhat egy, kettő, három, négy vagy öt szelvénnyel (49-50. old.) is, legjobb belátása szerint. Mielőtt beküldené szelvényét, olvassa el a Határidők és a Pályázók, figyelem! című rovatokat is.
Fõdíj: 400,00 lej értékû vásárlási utalvány Corvin termékekre
II-XV. díj: ajándékcsomag.

Határidők

E számunk pályázati rejtvényeinek beküldési határideje: 2019. augusztus 9.
Júliusi havi pályázatunk szelvényeinek beküldési határideje: 2019. augusztus 16.

Emlékeztetõ

Ne feledje el beküldeni a CRM 25, a Skandi 25 és a az Útitárs 5 pályázatra a részvételi szelvényeket.
E versenyek beküldési határideje:
2019. augusztus 5.

Ízelítő:Corvin rejtvénymagazin

Corvin rejtvénymagazin