Corvin SKANDI parádé       IV. évf.  2019. június – 6. szám

Corvin Humoros rejtvényparádé

Oldalszám: 68     Ára: 5,90 lej
Keresse a hírlapárusoknál!
Megrendelhető!
Kedves rejtvényfejtők!

Mint tudjuk a változatosság gyönyörködtet. Érvényes ez, szerintünk, az élet minden területére. Így a rejtvénylapok „életére” is, ahol időnként meg kell tenni bizonyos lépéseket, melyek tovább viszik, lendületet adnak, és friss vért pumpálnak a folyamatba. Ezért gondolta kiadónk azt, hogy két népszerű, de kevés oldalszámú lapjából, jelen esetben a Humoros rejtvényparádéból és a Színes Skandiból gyúr egy újat, éspedig azt a Skandi Parádét, amit Ön most a kezében tart. Lapunkban továbbra is megtalálja mindazt, amit az előző kettőben szeretett, csakhogy most teljesen színesben és 68 oldalon. Reméljük tetszeni fog. Természetesen nem marad el a pályázat sem.
A klasszikus pályázat a 60. oldalon, a skandi a 61.-en, míg a plusz egy vicc a 62. oldalon kapott helyet. Mindhárom versenyre a 65-66. oldalon található pályázati lap kitöltésével és beküldésével nevezhetnek be.

Címünk: 330190 Deva, o. p. 1., c. p. 138.
Beküldési határidő: 2019. július 26.
(a postai bélyegző dátuma).

Egy borítékban több szelvény (más Corvin-kiadványoké) is beküldhető. Ebben a hónapban - mindhárom pályázat esetében - a következõ díjakat sorsoljuk ki:
Fõdíj: 100,00 lej értékû vásárlási utalvány Corvin termékekre
II-XV. díj: ajándékcsomag.
Jó szórakozást és sikeres pályázást kívánunk!

Ízelítő


Corvin Skandi parádé

Corvin Skandi parádé