Corvin SKANDI ÉVKÖNYV 2022

Skandi évkönyv


Megrendelhető webboltunkban!

Kedves Olvasóink!

Ez alkalommal immár a tizedik évkönyvünkkel jelentkezünk. Rejtvényfejtőink megszerették, várják és szívesen oldogatják a hasábjainkon található fejtörőket. Az évek során tapasztaltakból okulva úgy döntöttünk, hogy némi változtatásokat megteszünk, egyszerűen azért, hogy olvasóink kéréseit messzemenően teljesítsük. Több rejtvényt kértek a fejtők (ebben a kötetben 201 skandi kapott helyet), a színes könyv helyett térjünk vissza a két színhez (megtettük), valamint azt, hogy a Corvin évkönyvhöz hasonlóan a Skandi évkönyvnek is legyen melléklete (kérés teljesítve). Újdonságnak számít a kötetbe rendezés formája (reméljük tetszik) és az ez évi pályázat is. Engedelmükkel most elmagyaráznánk, hogy miről is van szó.
Ahhoz, hogy a pályázaton részt vehessen meg kell fejtse a mellékleten található 24 rejtvényt.
Mindenikben talál majd több megjelölt betűt (összesen 77-et). Ha megtalálta valamennyit, akkor másolja át őket az alábbi táblázatba (a számoknak megfelelően)! Itt Albert Einstein gondolata fog kialakulni.
Ha megvan a gondolat, akkor másolja át a 191-192. oldalon található pályázati lapra, s küldje be címünkre.
330190 Deva, o. p. 1., c. p. 138.
Nyereményeink a következők:
Fődíj: 500,00 lej    
II-V. díj: perszonalizált rejtvénykönyv.

Fontos, hogy minden benevezés a pályázati lapon érkezzen és a helyes megfejtés mellett tartalmazza a résztvevő teljes nevét és pontos címét. (Egy borítékban több pályázat is beküldhető, akár több versenyzőtől is!)

Címünk: Corvin kiadó 330190 Déva, o.p. 1, c.p. 138.
Beküldési határidő: 2022. április 15
JÓ SZÓRAKOZÁST ÉS SOK SIKERT KÍVÁNUNK!

Ízelítő