Corvin rejtvénymagazin XXXV. évf. 24. (1692.) szám

Corvin rejtvénymagazin

Oldalszám: 52
Megrendelheti webboltunkban!
Előfizethető!
Pályázók figyelem!

Kérjük minden kedves olvasónkat, hogy a pályázati szelvényeket a közölt dátumon adják legkésõbb postára (egy borítékban több pályázatunk szelvénye is elhelyezhető!). Töltsék ki figyelmesen a kért adatokkal a szelvényeket (minden pályázati szelvényen tüntessék fel a nevet, pontos címet és a helyes megfejtést), hogy ne zárják ki önmagukat a sorsolásból. Pályázataikat levélcímünkre várjuk. Együttműködésüket köszönjük.

E számunk pályázatai

Két kategóriában próbálhat szerencsét. Ezek a következõk: klasszikus (5. old.) és kemény dió (7. old.). A megfejtéseket (poén vagy kulcsszó) a fentebb közölteknek megfelelõen küldje be a 49-50. oldalon található pályázati lapon. Vigyázzon: le ne késse az utolsó postát.
Nyeremény: mindkét kategóriában egy-egy kötet Az én rejtvénykönyvem című kiadványból.

Havi pályázatunk

E versenyünkön akkor vehet részt, ha megfejti az adott hónap (19. oldalon található) négy, esetenként öt feladványát, s ezek megfejtését beküldi címünkre. Pályázhat egy, kettő, három, négy vagy öt szelvénnyel (49-50. old.) is, legjobb belátása szerint. Mielőtt beküldené szelvényét, olvassa el a Határidők és a Pályázók, figyelem! című rovatokat is.
Fõdíj: három kötet Az én rejtvénykönyvem című kiadványból

Határidők

E számunk pályázati rejtvényeinek beküldési határideje: 2024.6.28.
Június havi pályázatunk szelvényeinek beküldési határideje: 2024.7.12.

Ízelítő:Corvin rejtvénymagazin

Corvin rejtvénymagazin