Corvin SKANDI ÉVKÖNYV 2022

Skandi évkönyv


Megrendelhető webboltunkban!

Kedves Olvasóink!

Tizenegyedik évkönyvünket reméljük pont olyan nagy szeretettel várta, mint amilyennel mi készítettük. Rejtvényfejtőink kérésére megpróbáltuk a tavalyihoz igazítani minden szempontból, gondolunk itt a fejtörők mennyiségére, minőségére a pályázat típusára, a mellékletre s nem utolsó sorban a nyereményekre. Sőt mi több, azt vettük észre, hogy a skandik kötetbe rendezése is tetszést aratott.
Néhány szót ejtenénk most a pályázatról. Ahhoz, hogy részt vehessen a versenyen, meg kell fejtenie a melléklet összes rejtvényét (16 darab). Mindenikben talál majd három-három betűt (összesen 48). Ha ezzel megvan, akkor másolja át őket az alábbi táblázatba (a számoknak megfelelően)! Helyes megfejtés esetén itt Horváth Imre aforizmája fog kialakulni. Ezt az aforizmát másolja át a 191-192. oldalon található pályázati lapra, s küldje be címünkre.
330190 Deva, o. p. 1., c. p. 138.
Nyereményeink a következők:
Fődíj: 500,00 lej    
II-V. díj: perszonalizált rejtvénykönyv.

Fontos, hogy minden benevezés a pályázati lapon érkezzen és a helyes megfejtés mellett tartalmazza a résztvevő teljes nevét és pontos címét. (Egy borítékban több pályázat is beküldhető, akár több versenyzőtől is!)

Címünk: Corvin kiadó 330190 Déva, o.p. 1, c.p. 138.
Beküldési határidő: 2023. április 14.
JÓ SZÓRAKOZÁST ÉS SOK SIKERT KÍVÁNUNK!

Ízelítő