Corvin SKANDI ÉVKÖNYV 2024

Skandi évkönyv


Megrendelhető webboltunkban!

Kedves Olvasóink!

Tizenkettedik évkönyvünket reméljük pont olyan nagy szeretettel várta, mint amilyennel mi készítettük. Rejtvényfejtőink kérésére megpróbáltuk a tavalyihoz igazítani minden szempontból, gondolunk itt a fejtörők mennyiségére, minőségére a pályázat típusára, a mellékletre s nem utolsó sorban a nyereményekre. Sőt mi több, azt vettük észre, hogy a skandik kötetbe rendezése is tetszést aratott.
Néhány szót ejtenénk most a pályázatról. Ahhoz, hogy részt vehessen a versenyen, meg kell fejtenie a melléklet összes rejtvényét (36 darab). Mindenikben talál majd megjelölt betűt, betűket (összesen 37-et). Ha ezzel megvan, akkor másolja át őket a közölt táblázatba (a számoknak megfelelően)! Helyes megfejtés esetén itt Török László aforizmája fog kialakulni. Ezt az aforizmát másolja át a 191-192. oldalon található pályázati lapra, s küldje be címünkre.
330190 Deva, o. p. 1., c. p. 138.
Nyereményeink a következők:
Fődíj: 500,00 lej    
II-V. díj: perszonalizált rejtvénykönyv.

Fontos, hogy minden benevezés a pályázati lapon érkezzen és a helyes megfejtés mellett tartalmazza a résztvevő teljes nevét és pontos címét. (Egy borítékban több pályázat is beküldhető, akár több versenyzőtől is!)

Címünk: Corvin kiadó 330190 Déva, o.p. 1, c.p. 138.
Beküldési határidő: 2024. április 12.
JÓ SZÓRAKOZÁST ÉS SOK SIKERT KÍVÁNUNK!

Ízelítő