Vakációváró iskolaév végi katalógus

Június 7-ig rendkívüli kedvezményekkel vásárolhatnak, ugyanis minden:
500 lejt meghaladó rendelés esetén 10%-os kedvezményt adunk a SZÁMLA értékéből!*

*Promóciónkkal az iskolákat kívánjuk támogatni, hogy minél több szorgalmas tanuló díjazására nyíljon lehetőség!

További rendkívüli kedvezmény:
a 300 lejt meghaladó rendelések esetén a Corvin Kiadó díjmentesen biztosítja a szállítást. Amennyiben helyi terjesztőink által rendelnek, a szállítás díjtalan a megrendelt értéktől függetlenül!
Tanulmányozzák hát ajánlatunkat, válogassanak és rendeljenek.
Köszönjük, hogy minket választottak!

    Színes szórakozás

Kismalacok

A három kismalac

mesebeli kifestő

Formátum: 21x24 cm         Oldalszám: 24
Ára: 4,50 lej (+ postaköltség)
Megrendelhető!

Ismertető: Mese és kifestő egy helyen!
Kedvenc mesehőseid már nagyon várnak téged! Elő hát a színes ceruzákkal, és színezd ki a csoda szép és kedves rajzokat!
„Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer három kismalac: Kicsi, Középső és Nagy. Egyedül éltek az erdőben. Nem volt se anyukájuk, se apukájuk. Nagy okos és óvatos, a másik két malacka pedig lusta és játékos volt.“ ... Lásd... Házat akartak építeni maguknak, hogy többet ne kelljen a farkastól tartaniuk. Viszont hárman háromféle helyet választottak. Nagy azonban -okosan - oda akart építeni, ahonnan mindent látni lehet, a közeledő farkast is. ...

Piroska

Piroska és a farkas

mesebeli kifestő

Formátum: 21x24 cm         Oldalszám: 24
Ára: 4,50 lej (+ postaköltség)
Megrendelhető!

Ismertető: Mese és kifestő egy helyen!
Kedvenc mesehőseid már nagyon várnak téged! Elő hát a színes ceruzákkal, és színezd ki a csoda szép és kedves rajzokat!
„Volt egyszer egy aranyos kislány, mindenki szerette, aki csak látta, de legjobban mégis a nagymamája. Azt sem tudta, mit adjon neki, mivel járjon a kedvében kis unokájának. Egyszer egy szép piros bársonysapkát vett neki ajándékba. A kislánynak annyira tetszett a sapka, hogy mindig csak ezt hordta; el is nevezték róla Piroskának.“ ... Lásd...

Pinokkio

Pinokkió

mesebeli kifestő

Formátum: 21x24 cm         Oldalszám: 24
Ára: 4,50 lej (+ postaköltség)
Megrendelhető!

Ismertető: Mese és kifestő egy helyen!
Kedvenc mesehőseid már nagyon várnak téged! Elő hát a színes ceruzákkal, és színezd ki a csoda szép és kedves rajzokat!

Papircsodak

PAPÍRCSODÁK

Kreatív ötletek papírból, kartonból

Formátum: 20x30        Oldalszám: 40
Ára: 7,50 lej (+ postaköltség)
Megrendelhető!

Ismertető: Papír, karton, olló és ragasztó; csupán ennyi szükséges egy kis kreatív szórakozáshoz. A könyvben megtaláljuk a különböző, ajándékoknak is beváló díszek, játékok elkészítéséhez... Lásd... szükséges sablonokat, leírásokat. Gyerekeink kreativitását, kézügyességét és sikerélményeit fokozhatjuk akár közös családi tevékenységnek is beváló papírcsodák készítésével. Rövid mesék és mondókák egészítenek ki minden kézimunkaoldalt.

Fruits colouring book

FRUITS colouring book

kifestőkönyv CD melléklettel

Formátum: 21x30        Oldalszám: 24 (+ ajándék CD)
Ára: 6,50 lej
Megrendelhető!

Ismertető: A CD kifesthető rajzokat, interaktív játékokat tartalmaz. A gyerekek öt nyelven (angol, francia, német, román, magyar) ismerkedhetnek a gyümölcsök neveivel. Lásd...

    Csodálatos mesevilág

Mesevonat

Mesevonat


366 álomba ringató mese

Formátum: 21x30        Oldalszám: 224
Ára: 39,00 lej
Megrendelhető!

Ismertető: Szép, színesen illusztrált meséskönyvünket kicsiknek és nagyoknak egyaránt ajánljuk. A legszebb meséket gyűjtöttük össze, úgy válogattuk és dolgoztuk át, ... Olvasd tovább... ... hogy minden estére jusson egy-egy rövid olvasmány.
Az álomba ringató mesék elkísérnek egy teljes esztendőn keresztül, ugyanis az év 366 napjának mindenikére jut egy érdekes,
izgalmas vagy tanulságos történet.

A szarnyas kiralyfi Benedek Elek

A szárnyas királyfi


Formátum: 21x30        Oldalszám: 64
Ára: 8,50 lej (+ postaköltség)
Megrendelhető!

Ízelítő: Bendek Elek (1859-1929)
„Hát csakugyan úgy lett, ahogy a szárnyas királyfi kívánta: visszavitték a toronyba, ott összekötözték a királykisasszonnyal, s ledobták a toronyból. Le ám, csakhogy nem estek a földre, mert a királyfi szárnyát elfelejtették lekötni, s ahogy ... Olvasd tovább... ... lelökték az ablak párkányáról, kieresztette a szárnyát, felszállott a magas levegőégbe, s repült a királykisasszonnyal, mint a gondolat, még annál is sebesebben.”

Meseszarnyon

Meseszárnyon


Formátum: 15x21        Oldalszám: 128
Ára: 12,50 lej (+ postaköltség)
Megrendelhető!

A didergo baglyok Pósa Lajos

A didergő baglyok


Formátum: 14,5x20,5        Oldalszám: 400
Ára: 29,50 lej
Megrendelhető!

Ismertető: Pósa Lajos (1850-1914)
„Verseiben, gyermeklapjában és abban a hatalmas arányú ifjúsági irodalomban, melyet megteremtett, soha, egyetlen pillanatra se tévesztette szem elől törekvései célját, hogy a gyermeklelket, ameddig csak lehetséges, ameddig ... Olvasd tovább... ... az élet brutalitásai megengedik, megtartsa a tisztaság érintetlen erkölcsében, hogy az elválaszthatatlanul forrjon össze lelkével, és mint acélvért védelmezze a rossz és a rút minden kísértése és csábítása ellen, és megtartsa ideáljai kemény akaratú bajnokának, végig az élet változatain és fordulatain. Szent élethivatás, mely a költészet gyöngédségeiből és finomságaiból sziklavárakat és ércfalú arzenálokat épít: virágtemplomokat a lélek eszményeinek, a teremtett világ szépségeinek. Nemzedékről nemzedékre átszálló örök tradíciót. Pósa Lajos ennek a tradíciónak, vagyis a nemzeti hitnek rajongója, költője, apostola. Költészetében a magyar lélek bája mosolyog: az egyszerűség és őszinteség. Költészetének három fő-fő irányában: gyermekverseiben, csapongó dalaiban és hazafias tárgyú verseiben ugyanaz a harmonikus magyar szellem játszik és lángol. Pósa: a magyar lélek költészete, s a nemzetet a maga lelkétől különválasztani nem lehet. A nemzet addig él, ameddig a lelke, szelleme, költészete. Ameddig Pósa. A világ szörnyű zűrzavarában ájult volt ez a lélek is; most felébredt, vagy feltámadt. Az idők távlatában tisztán láthatjuk annak a léleknek a nemességét s benne Pósa tiszta költészetének szépségeit: a nagy kincset, melynek nemzetnevelő erejével a magyarságot megajándékozta.”
(Lőrinczy György)

Meseszarnyon

Első meseböngészőm


Formátum: 15x21        Oldalszám: 72
Ára: 6,50 lej (+ postaköltség)
Megrendelhető!

Csilicsali Móra Ferenc

Csilicsali Csalavári Csalavér


Formátum: 15x21        Oldalszám: 192
Ára: 15,00 lej (+ postaköltség)
Megrendelhető!

Ismertető: Valamikor egyszerűen rókának hívták. De mikor háztulajdonos lett, akkor megváltoztatta a nevét. Most Csilicsali Csalavári Csalavérnak nevezi magát. Biz őkelme azért változtatta meg a nevét, mert róka korában annyi rossz fát tett a tűzre, hogy úgy ismerte már mindenki, mint a roszz pénzt. Aztán meg csak urasabban is hangzott ez az új név, mint a régi. Ismerd meg te is a ravaszságáról messze földön híres Csilicsali Csalavári Csalavért!

Macko ur Sebők Zsigmond

Mackó úr útnak indul


Formátum: 15x21  Oldalszám: 256
Ára: 19,00 lej (+ postaköltség)

Megrendelhető!

Ismertető: A Sebők Zsigmond legnagyobb sikert elért művei a Mackó-történetek. Az ügyetlen és kissé bárdolatlan Mackó úr különböző tapasztalatokat szerez az emberek között, miközben jelleme változik, fejlődik. ... Olvasd tovább... ... Noha 100 éve íródtak, ma is három-négy nemzedéknek nyújthatnak közös élményt, szárnyalásra késztetik a gyermeki fantáziát. A kötet, mind tartalmában, mind küllemében arra törekszik, hogy igazi értéket helyezzen az olvasók kezébe – már kisgyermekkortól.