Erdélyi Konyha Finom Falatok
VII. évf. 2018. - 3. (72.) szám - március

Erdelyi Konyha

Oldalszám: 68     Ára: 3,90 lej
Keresse a hírlapárusoknál!
Előfizethető!
Zöldre hangolva!

Tavasz van! Itt van! Kicsit nehezen indult, de már mocorognak a rügyek, nemsokára zöld lomb fakad belőlük, kidugják fejüket a földből az első tavaszi zsengék. Valamikor régen, amikor az emberek még tudták, hogyan kell élni, a tányérra csempészték ezeket. Tudták, hogy minden, ami zöld, kiváló méregtelenítő hatással bír, ami kimondottan jól jött a hideg évszakban elfogyasztott zsíros, nehéz húsok után. Aki böjtöl, jót tesz szervezetének a sok zöld fogyasztásával.
Mi sem bízunk semmit a véletlenre! Zölbe borultak a tányérok, és ott virít a tavasz üzenete szinte minden fogásban, amit ebben a lapszámban kínálunk.
A zöld az élet, az újjászületés színe. Az elmúlt évszak szürkesége után valósággal üdítőleg hat a lelkünkre. Ha sok zölddel vesszük magunkat körbe, kiegyensúlyozottabbak, nyugodtabbak leszünk. Jól hangzik, ugye?
Arról sem feledkeztünk meg, hogy küszöbön a húsvét. Ünnepi menüt és számos tojásos ételt, illetve ínycsiklandó süteményt is válogattunk, hogy megkönnyítsük Önöknek az ünnepi készülődést.
A nyugodtsághoz, pihenéshez rejtvényeinkkel is hozzá szeretnénk járulni. Ezúttal is trükkös fejtörőkkel kedveskedünk, hogy végleg leáldozzon a szürke, unalmas mindennapoknak. Forgassa hát lapunkat bátran, velünk jól jár!

Csatlós Erzsébet

Ízelítõ

Idén jelentek meg


Erdelyi Konyha Erdelyi Konyha

2017-ben jelentek meg


Erdelyi Konyha Erdelyi Konyha Erdelyi Konyha Erdelyi Konyha
Erdelyi Konyha Erdelyi Konyha Erdelyi Konyha Erdelyi Konyha
Erdelyi Konyha Erdelyi Konyha Erdelyi Konyha Erdelyi Konyha

Finom Falatok arhívum » »